Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ümre'den gelen bir vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 10 bin TL bağışta bulundu.

Edinilen bilgilere göre Tosya ilçesinde ikamet eden 71 yaşındaki Abdullah Bodur isimli hayırsever vatandaş dün akşam www.tosyahaberleri.com haber sitemiz ile irtibata geçerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Biz Bize Yeteriz ''kampanyasına destek olmak istediğini bunun için ne yapması gerektiğini sordu. Bizlerde konuyu ilçe belediye başkanı Volkan Kavaklıgil'e ileterek hayırsever vatandaşımıza nasıl yardımcı olabileceğimiz söyledik. Başkan Volkan Kavaklıgil '' Yarın Belediye Zabıta müdürünü vatandaşımıza yardımcı olması konusunda görevlendireceğini ayrıca vatandaşımıza ve siz gazeteci arkadaşlarıma yapılan destekden dolayı teşekkür ederim''dedi.

Gün içinde Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Oymacı ve gazeteciler 71 yaşındaki Abdullah Bodur'u evinde ziyaret ederek yapılan yardımın nasıl olacağı yönünde bilgilendirmede bulundu.Ümre'den 1 ay önce döndüğünü ve Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli sağlık taramaları ve 14 günlük gözetim süresince her gün kontrol altında izole kaldığını ifade ederek '' Ben bu sıkıntılı günleri yaşadım. Allah'ım Devletimize güç versin.Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanîn başlatmış olduğu ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem''kampanyasına 10 Bin Tl vererek destek olmak istiyorum.Ayrıca genç yaşına rağmen ilçemizde başarılı icraatlara imza atan Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil'e ilçemizde ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacı ile 2 bin Tl vermek istedim.Sizlerden de Allah Razı olsun''dedi.

Editör: TE Bilisim