Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 22 Uluslar arası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında düzenlenecek olan ‘Gökyüzünden Türkiye Manzaraları’ konulu resim sergisi açıldı.

22 Uluslar arası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında Tosya Belediyesi ve Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi işbirliğinde Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenecek olan ‘Gökyüzünden Türkiye Manzaraları’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Türk Hava Kurumu Türkiye'nin değişik yerlerinden gökyüzünden çekilen fotoğrafların yer aldığına dikkat çeken THK Tosya Şube Müdürü Ferhat Bozan, “ İlçemizde 22 Uluslararası Festival kapsamında THK Tosya Şubesi olarak Tosya Belediyesi işbirliğinde etkinlik düzenledik. İki ayrı etkinliğimiz var birincisi resim sergisi diğeri de hava gösterisi. Resim sergisi için hazırlıklarımızı tamamladık. Yurdun değişik yerlerinden Türk Hava Kurumunun gökyüzünden çektiği toplam 175 adet fotoğraf sergileniyor.  ” dedi.

175 eserin yer aldığı fotoğraf sergisi 12 Ekim Cumartesi günü açılacak olup festival boyunca gezilebilecek. Serginin ilk günü Sivil Toplum Dernek Başkanları ve muhtarlar Resim sergisini gezerek fotograflar önünde kısa değerlendirmede bulundular.

Editör: TE Bilisim