Kastamonu'nun Tosya ilçesinde son bir haftadır devam eden yoğun kar yağışı sonrası Belediye Başkanlığı Fen İşleri ekipleri teyakkuza geçerek şehiriçi trafiğinde oluşabilecek buzlanma ve yol kapanmasına karşı tedbirler almıştı.

Belediye yetkilileri kar yağışı ve buzlanmaya karşı hızlı hareket etmek için çok sayıda İş Makinesini Cumhuriyet Meydanında Atatürk Büstünün önünde park ederek beklemey başladı.

Belediyenin aldığı bu hazırlık sonrası vatandaşlar haber sitemiz aracılığı ile meydanda park halinde bekletilen iş makinelerine sitem etti. Çoğu vatandaş ''  İş Makinelerinin ilçenin en istisna ve güzel yeri olan ilçe meydanında ve Atatürk Büstünün tam önünde bekletilmesini yadırgadık. Neden derseniz araçların park edildiği yerin tam karşısında şu an Otopark olarak kullanılan alan boş bu iş makineleri otopark alanına çekilerek orada hazır tutulabilir. Bizler Yetkililerden bu ince nezaketi göstererek bu iş makinelerini Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk büstünün önünden çekmesini rica ediyoruz''diyerek talepde bulundular.

Bazı Vatandaşlar sosyal medya üzerinden İş makinelerinin meydandan kaldırılması yönünde paylaşımlarda bulunmaya başladı. Gelen yoğun talep sonrasında Tosya Belediyesi yetkilileri İş Makinelerini meydandan kaldırarak yıkılan Kaymakamlık Binasının boş arazisine çektirdi.

Haber sitemizin ve vatandaşların talepleri doğrultusunda İş Makinelerini meydandan kaldıran Belediye yetkililerine teşekkür eder ve bir kez daha ''Sağduyu Kazandı..

Editör: TE Bilisim