Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediye Meclisi Aralı ayı meclis toplantısnda almış olduğu 110 nolu karar ile Pazarcı esnafından alınan yer tahsis ücretine %6 zam yaptı.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sebze Pazarındaki Pazar yerindeki parseller için 2020 yılında uygulanacak kira işgaliyelerinin ve kira işgaliye taksitlerinin tespit edilmesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü talebine istinaden, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu Meclisinin raporu incelenerek karara bağlandı.

Yeni Kapalı Sebze Pazarında bulunan satış yerlerinin 2019 yılı kira işgaliye cetvelinin incelenmesi sonucunda, 2020 Yılı kira işgaliyelerinin %6 oranında artırılması ve bu oranlar üzerinden tahsil edilmesine karar verildi. 2020 Mali Yılında Pazar yerlerinin işgaliye ücretlerine %6 oranında artış yapılmasına Meclisin oy birliği ile karar verildi.

GİYİM PAZARINA ZAM

İlçenin Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Giyim Pazarındaki satış yerlerinin 2019 Yılı kira işgaliye cetvelinin incelenmesi sonucunda, 2020 Yılı kira işgaliyelerinin %12 oranında artırılması ve bu oranlar üzerinden tahsil edilmesine karar verildi.

Editör: TE Bilisim