Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçe merkezinde yer alan ve yaklaşık 15 yıldır atıl vaziyette sözde Cep Sinama olarak yapılan bina ve çavresindeki dükkanlar Belediye tarafından yıkım çalışması başlatıldı.

Edinile bilgiye göre ilçe merkezi noktada bulunan ilk yapıldığı yıllarda Cep Sinama olarak düşünülen fakat bir türlü faaliyete geçirilemeyen bina yıllar içinde ardiye ve içinde her türlü pisliğin döndüğü ''NE İDÜĞÜ BELİRSİZ'' bir yer oldu. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil seçim çalışmalarında sürekli gündeme getirdiği bu yer ile ilgili sözünü yerine getirerek yıkım çalışmasına başlandı.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı kısa değerlendirmede '' Seçim çalışmalarımızda gündeme getirdiğimiz ve seçim beyannamemizde yer alan çalışmalara.Projelere planlanan program dahilinde devam ediyoruz. Cumhuriyet meydananında Otopark üzerinde yer alan ''Cep Sinama '' olarak yapılan yer maalesef yıllar içinde faaliyete geçirelemiş.Yaptığımız incelemelerde bu yerin artık miadını doldurduğunu tespit ettik. Belediye Fen İşeri ekiplerimizin yaptığı edüt çalışmaları neticesinde bu yerin yıkılmasına karar verildi. İnşallah yeniden projelendirilen bu alan ilçemize layık bir yer olarak yapılacaktır''dedi.

Editör: TE Bilisim