Tosya'nın seçkin mekanlarından Recep Usta'nın yeri lezzet, kalite ve keyifli ortamıyla göz doldurmaya devam ediyor. Pandemi sonrası normalleşme sürecinde de mekanın hijyenik ve güvenli hizmetiyle konuklarından tam not alıyor.

Tosya D-100 karayolu 5 km'de hizmet veren ''Recep Ustanın Yeri'' açık ve kapalı alanı olan bir mekan. 500 misafir ağırlama kapasitesine sahip. Doğayla iç içe bir noktada bulunan ve renkli mekan dizaynıyla dikkat çeken ''Recep Ustanın Yeri ''  genç ve deneyimli personeliyle konuklarına rahat edecekleri ortam sunuyor.

Mekan dizaynı kadar mutfağıyla da misafirlerinin tercihi olan işletmede 20 çeşitten oluşan serpme kahvaltısıyla lezzetli bir sabah keyfi sunuyor. Tosya D-100 karayolu kenarında hizmet veren ''Recep Ustanın Yeri '' ister kapalı alanda ister bahçede güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlıyor.

Ana yemeklerin dışında aperatifler, hafif seçim arayanlara salatalar ve tatlı, sıcak- soğuk içecek çeşitliliğiyle  hizmet kalitesine kalite katıyor. Tabldot yemek listesi ile özel işyerlerine tabldot yemek dağıtımı ve servis yapılmaktadır.

Editör: TE Bilisim