Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde İtfaiye erinin bayrak hassasiyeti ve sevgisi görenleri duygulandırdı.
Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli İtfaiye eri gün içinde Belediye Hizmet Binası karşısında bulunan Emlak servisine ait binanın bayrak direğindeki bayrağı değiştirme anını bir vatandaş cep telefonu ile kayıt etti.
Görüntülerde görevli olan itfaiye eri bayrak direğinin bulunduğu alana İtfaiye söndürme aracının uzayan merdiveni ile ulaştı. Bayrak direğinde bulunan rengi solmuş bayrağı yerinden çıkaran itfaiye eri Türk bayrağını itina ile katladıktan sonra bayrağı öperek yanına koydu. Daha sonra yeni bayrağı büyük bir özenle direğe takan itfaiye eri son olarak yeni taktığı Türk Bayrağını yine öperek başına götürdü ve sonrasında gururla bayrağa bakarak görevini tamamladı.
Her şeyden habersiz bir şekilde itfaiye erinin bayrak değiştirme anı bir vatandaşın cep telefonuna kayıt ettiği görüntüler www.tosyahaberleri.com haber sitesinin whatsapp hattına gönderildi.
Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde ‘’Komanda ‘’ lakabı ile görev yapan itfaiye erinin bayrak değişiminde göstermiş olduğu bayrak sevgisi ve hassasiyetinin ilçe Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil tarafından öğrenilmesi sonrası itfaiye erini makamında kabul ederek yapmış olduğu bu davranıştan dolayı tebrik edeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim