HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya İlçe Kaymakamlığı ve Kızılay Tosya şubesi koordinesinde ilçeye gelen depremzedeler için Sosyal Market açıldı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in talimatları doğrultusunda Belediye düğün  ve konferans salonu depremzede vatandaşları için sosyal markete dönüstürüldü. Kızılay Tosya Şubesi tarafından duyarli ve hayirsever vatandaslarin destekleriyle temin edilen ürünlerin yer aldigi sosyal market, Kızılay Gönüllülerinden olusan 20 kisilik ekip tarafindan koordine ediliyor. Tosya Kaymakamlığınca sosyal markete yönlendirilen depremzedeler tüm ihtiyaçlarini tek merkezden karsilayabiliyor.

Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti

Konuyla ilgili açiklama yapan Tosya Kızılay Kadın Birim Başkanı Fatma Ulukanlı  “Depremzede vatandaslarimiz, ilk olarak Tosya Kayamakmlığına kayıtlarınl yaptırmaları gerekiyor. Yapılan yönlendirme sonrası ilçemizdemisafir ediyoruz. Bu güne kadar 240 depremzede vatandaşımız ilçemizde kayıt altına alınarak misafir etmekteyiz. Depremzede vatandaşlarımız Sosyal Market’e gelerek ekiplerimiz tarafından,ihtiyaçları olan giyimden gıda malzemesine kadar ihtiyaçlarını karşılayabilirler” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim