HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYA'DA YAKALANDILAR! TOSYA'DA YAKALANDILAR!

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi Berberler Odası tarafından yapılan açıklamaya göre berber ücretlerine zam geldi.

Kastamonu merkez ve ilçelerinde bulunan Berberler Odalarının talebi üzerine Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından onaylanan tarifeyle berber ve kuaför ücretlerine zam geldi. Alınan karar, Kastamonu il ve ilçelerinde genelindeki tüm berber ve kuaförlere ulaştırıldı.

Tosya’daki berber ve kuaförlerde yeni tarifeli uygulamaya (09.01.202) Pazartesi sabahtan itibaren geçileceği bildirildi. Yapılan zam Tosya ilçe merkezinde bulunan Berber ve kuaförleri kapsıyor.  "Zam yapmayı sevmiyoruz ama mecbur kaldık" Girdi maliyetlerinin artmasından dolayı zam yapmak zorunda kaldıklarını belirten Tosya Berberler, Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Erzaim; "Yükselen fiyat artışları sonucu vatandaşımızı da mağdur etmeyecek şekilde odamız fiyat güncellemesi yapmıştır. Zam yapmayı sevmiyoruz ama müşterilerimizin esnaflarımızın da aile geçindirdiğini unutmamasını rica ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim