Haber: Sedat Ağacıkoğlu

 Bayram tatili sonrası dönüş yolunda trafik başladı. Kastamonu’nun Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesine geçiş noktasında yer alan ve 'kilit nokta' olarak adlandırılan Tosya ilçesinde bayram dönüşü ile birlikte trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.


Kurban Bayramı tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaş, memleketlerinden ve tatil bölgelerinden geri dönüş için yeniden yollara akın etti. Dün öğlen saatlerinden itibaren başlayan trafik, gece saatlerine kadar sürdü.


Geri dönüş yolunda vatandaşlar, Kastamonu’nun Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’ne geçiş güzergahı 'Kilit Nokta' olarak adlandırılan Tosya ilçesinde trafiğe takıldı. İstanbul ve Samsun D-100 karayolunda zaman zaman durma noktasına gelen araçlar güçlükle ilerleyebildi.  Özellikle Tosya-İstanbul karayolunda zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu.


Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri de yoğunluk karşısında aldıkları tedbirlerle trafik akşını sağlamak için çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, yoğunluğun olduğu noktalarda trafik akışını rahatlatmaya çalıştı.

Editör: TE Bilisim