Dökme çimento fabrikasından  Hazır Beton tesislerine dökme çimento getiren  T.Ö. ‘ün kullandığı 06 DC 5422 plakalı silobaz kamyon hazır beton tesisine çimento naklini yapmasının ardından, geri dönmek üzere hazır beton tesisinden ayrıldı.



Silobaz kamyon dörtyol kavşağına geldiği sırada, Tosya’dan Samsun istimaketine gitmek için yola çıkan Y.T.’ın kullandığı 37 KF 211 plakalı Dublo araç, kavşağa hızla girmesinin etkisiyle silobaz kamyona yan taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç yol kenarındaki banketleri kırarak yol kenarına savruldu.


Y.T.’ın kullandığı 37 KF 211 plakalı araçta ağır hasar meydana gelirken araç sürücüde yaralandı. 37 KF 211 plakalı aracın sürücüsü tedavisi yapılmak üzere, olay yerine gelen ambülans ile Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı


Kazanın meydana geldiği kavşak kısa süreli güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı.


Kazayı duyup olay yerine gelen vatandaşlar Kavşaklardaki sorunların çözülmemesine bir kez daha tepki göstererek, kavşakta bulunması gereken ama olmayan çevre aydınlatma ,trafik sinyalizasyon ışıklarının ve uyarı işaretlerinin aktif olmadığını dile getirerek duruma isyan ettiler.


Tosyahaberleri.com olarak bundan kısa bir süre önce yine kavşaklardaki eksiklikleri dile getirmiş ve akabinde Karayolları Bölge Müdürü Tosya’ya gelerek kavşakları ve yolları denetleyip eksiklikleri çözmeye çalışacaklarını beyan etmişti.

Görevlilere ve Yetkililere tekrar soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz ;
Kavşaklarda Daha Kaç Kişi Ölecek?
Kavşaklarda önlem almak için kimin ölmesi  gerekiyor ?

Tosya dörtyol kavşağında meydana gelen kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Haber: Alaattin Keşoğlu (DHA)
Foto : Sedat Ağacıkoğlu (HTA)


Editör: TE Bilisim