HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Çaybaşı köyünde yaşayan Ayşe Güven 7 yıl önce hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi eşi Ali Güven için 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Çaybaşı Köyünde verilen iftar programına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Müftüsü Eyyup Demir, Tosya’da faaliyet gösteren Şehit ve Gazi Aileleri Dernek temsilcisi Yavuz Özçezar ve Çaybaşı köyünde yaşayan vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin Kıbrıs Gazisi Ali Güven için verilen iftar programında gazetecilere yaptığı kısa açıklamada ‘’ Kıbrıs Gazisi Merhum Ali Güven’in eşi Ayşe Güven’in Çaybaşı Köyü’nde verdiği iftar yemeğine katıldık. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum’ ’dedi.

Kıbrıs Gazisi Ali Güven’in eşi Ayşe Güven 7 yıldır her ramazan ayında köyde Allah Rızası için iftar verdiğini söyleyerek ‘’Allah milletimize ve de Devletimize zeval vermesin’’ dedi.

İftar sonrası köy camiinde merhum Kıbrıs Gazisi Ali Güven ve tüm ebediyete intikal etmiş şehit ve gaziler için Kur’an-ı Kerim okundu.










Editör: TE Bilisim