Tosya Terziler ve Berberler Odası başkanı Mehmet Erzayın başkanlığında yapılan toplantıya berberler derneği yönetimi ve berber esnafı katıldı.Toplantı açılışında kısa bir konuşma yapan Oda başkanı Mehmet Erzayın İlçemizde faaliyet gösteren berber esnafın sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözümü noktasında ortak bir noktada buluşup çözüm aramak için bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Daha sonra söz alan Dernek yöneticisi Efdal Yöreci yaptığı konuşmada berber esnafının yaşadığı ekonomik sıkıntıları dile getirerek ve esnaf arkadaşlarının da taleplerini göz önüne alarak traş ücretlerinin 2 TL zam yapılmasını teklif etti ve yapılan oylamada zam yapılmasına kararı alındı.

Zam kararının alınmasından sonra Berber Erol Pazar günleri berber esnafın tatil yapmasını ve diğer esnaf arkadaşlarının da bu karara uyması yönünde teklif verdi . Fakat berber esnafının çoğunluğu  Tatil olması konusunda tereddüt yaşadıklarını ve alınacak kararın uygulama konusunda sıkıntı olabileceğini dile getirerek oylama yapılmasını istediler ve yapılan oylamada tatil yapılma kararı çıkmadı.

Toplantı sonunda Oda başkanı Mehmet Erzayın istişare toplantısına iştirak eden esnaf arkadaşlara Teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı..

Editör: TE Bilisim