TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısında, engelli vatandaşların su kullanımlarında indirim uygulanması kararı sonrası ilçede ikamet eden 27 engelli vatandaş su indirimden yararlanmaya hak kazandı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada ‘’ Belediye meclisimizin Eylül ayı toplantısında ‘’Engelli vatandaşlara Su İndirimi” kararı alınmıştı. Meclis Kararımızın ilan panosunda yayınlanması sonrasında %50 ve üzeri engel durumu bulunan vatandaşlara tek bir abonelikte %40 indirim uygulanması yürürlüğe girdi. Belediye Meclisimizde aldığımız kararla, bugün bir kez daha engelli vatandaşımıza hizmet edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönül ister ki; bütün ihtiyaçlarına anında cevap verebilelim. Ama ne yazık ki kanunda belirtilen %50 ve üzeri engelli vatandaşlarımızın, su kullanımlarında indirime gittik. İmkânlarımız dâhilinde onların hizmet etmeye, onların ihtiyaçlarını gidermeye çabalıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik hem desteğimiz hem de çalışmalarımız devam edecek” dedi.

1 Kasım tarihi itibarı ilçede ikamet eden 27 Engelli vatandaş belediyeye müracaat ederek %40 indirimli su almaya başladı. Belediyenin Engelli vatandaşlara yönelik uygulaması memnuniyetle karşılanırken Başkanın Engelli vatandaşlarımıza yönelik destek çalışmaları merakla beklenmekte.

Editör: TE Bilisim