HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Tosya Belediyesi tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede bulunan özel öğrencilerin de katıldığı eğlence ve spor şenliği düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu şenliğe katılan öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Tosya Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Özel Engelli Eğitim Okulu öğrencileri ile birlikte, ilçedeki MEB bünyesinde bulunan okulların özel eğitim sınıfları öğrencilerinin katıldığı eğlence ve spor şenliği düzenlendi. Tosya Üç olukları Parkı’nda düzenlenen şenliğe Tosya Kaymakamı A.Ferhat Özen, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, engelli aileleriyle çok sayıda davetli katıldı. Programda Üç Olukları Park içerisinde kurulan şişme oyun grupları, palyaço gösterileri, çeşitli aktivitelerin olduğu alanda özel çocuklar doyasıya eğlendi.

Eğlence ve spor şenliğinde konuşan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Pandemi nedeni ile yaklaşık 2 yıldır Engelliler Haftası etkinliğinde bir araya gelemedik. Allah nasip eder ise yaz ayında daha sık bir araya gelerek güzel programlar yapacağız. Tosya Belediyesi olarak bu güzel kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olacağız” dedi.

Geleneksel sokak oyun alanlarının da oluşturulduğu şenlik alanında pamuk şeker ve mısır ikramlarının yapıldığı şenliğe katılan özel öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Editör: TE Bilisim