Vatandaşlarımızın sıkıntılarına anında çözebilmek ve şehrimizde yaşanan sıkıntılardan daha hızlı haberdar olabilmek adına ve ayrıca Başkanımız Sayın Volkan Kavaklıgil’in  
#birlikteyöneteceğiz söyleminden yola çıkarak hayata geçen whatsapp ihbar hattı 29.07.2019 tarihinden itibaren halkımızın aktif kullanımına açılmıştır.


       Başlangıç tarihinden bu güne kadar 100 günlük zaman diliminde toplamda 415 vatandaşımız tarafından aktif bir şekilde kullanılmış ve toplamda 586 adet istek ve şikâyet tarafımıza ulaşmıştır.
Aradan geçen zaman diliminde vatandaşlarımızın şikâyet öneri ve istekleri hızlı bir şekilde ilgili birimlere aktarılmış bunların çoğu ivedi bir şekilde sonuca kavuşturulmuş bir kısmı ise zaman içerisinde yapılacak işler planlamasına alınmıştır. Ayrıca bazı konular Birim Müdürlerimiz dışında Başkanımız tarafından da bizzat takip edilerek sonuca ulaştırılmış yâda bizzat vatandaşımız aranarak olmayacaksa neden olmadığı yâda neden geç olacağı konusunda bilgi verilmiştir. Buna rağmen Şüphesiz eksik kalan yâda cevap verilemeyen durumlar olmuştur.
 Bu süre zarfında kıymetli vatandaşlarımızın çok değerli görüşlerinin şehrimiz için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu vesile ile vatandaşımızın şikâyet öneri ve isteklerinin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.
Tosya Belediye Başkanlığı

Editör: TE Bilisim