HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yarıyıl karne hediyesi olarak çocukları Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezine gönderdi.

Çocukların karnelerini alarak ara tatile girmelerinin ardından Tosya Belediyesi 9-16 yaş grubundaki çocuklar için kayak eğitimi düzenledi. Eğitime ve sosyal faaliyetlere çok önem verdiğini bu yönde proje ve çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil,’’Yarıyıl tatili ile birlikte gençlerimize bir sürpriz yapalım dedik ve bu yönde hazırlıklarımız yaptık. Ilgaz Kayak merkezi yetkilileri ile irtibata geçerek gençlerimize hem eğitim hem de eğlence olacak aynı zamanda her çocuğa kayak takımı hediye edilerek, eğitim ve ulaşımın ücretsiz sağlanacağı bir imkân sağladık’’ dedi.

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezinde 6 gün süren kayak eğitimine 230 öğrenci katıldı. Tosya belediyesinin 6 personel yaklaşık 35 bin TL bütçe ile finans ettiği altı günlük karne hediyesi olan projede çocuklar doyasıya eğlendi.

Tosya Belediyesi tarafından Ilgaz Kayak merkezindeki yarıyıl karne hediyesi programının son gününde çocukları kayak merkezinde ziyaret eden başkan çocuklarla birlikte toplu fotoğraf çektirerek ‘’Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık olduklarını ve belediye olarak önümüzdeki günlerde farklı projelere imza atacağız. Bizlerin yakın zamanda öğrencilerimize eğitim alanında da sürprizlerimiz olacak’’ dedi.   

Editör: TE Bilisim