Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Abana ve Azdavay ilçelerinde dün meydana gelen sel felaketi nedeni ile zarar gören vatandaşlarımıza yardım için Tosya Belediyesi tüm ekipleri ile Tosya'da '' Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz'' adı altında yardım kampanyası başlattı.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Sebze pazarında başlatılan yardım kampanyasına çok sayıda vatandaş ihtiyaç listesinde yer alan Su,Bebek Bezi,Bebek Maması vb.. getirerek destek veriyor.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı kısa değerlendirmede ''Başlatmış olduğu ''Yaralarımızı birlikte sarıyoruz'' kampanyasına vatandaşlarımız çok yoğun ilği gösterdi.Komşu ilçelerimize yapacağımız yardımlarla burada mağduriyet yaşayan kardeşlerimize bir nevzede olsa destek olmaya çalışıyoruz.Belediyemize ait iş makineleri şu anda Abana ve Azdavay ilçelerinde yardım ve kurtarma çalışmalarında aktif olarak görev yapıyorlar.Yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için Tosya Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız.Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim