HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediyesi 2022 yılının ilk 9 ayında ilçede soğuk asfalt çalışmasında rekor kırarak 23 km bağ ve bahçe yolları asfaltlandı.

Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil İHA’ya yaptığı açıklamada ‘’Mücavir alan sınırlarımız içerisinde 6 binin üzerinde bağ ve bahçe alanı olması ve ulaşımın devamlı stabilize yol ile sağlanması nedeniyle toz noktasında yaşanan mağduriyet yapılan soğuk asfalt çalışmaları ile ortadan tamamen kalkmaya devam ediyor.

Tarımsal faaliyetlerin desteklenmesine yönelik çalışmalara devam ediyoruz. Tosya Belediyesi hemşerilerimizin ulaşımda yaşadığı aksaklıkları sona erdirmek adına geçtiğimiz süreçte toplamda 45 kilometrelik hattı soğuk asfaltla kaplamıştı.

2022 yılının son dokuz aylık döneminde ise toplamda 23 kilometre soğuk asfalt atılırken sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra yeni imar yollarının açılması sağlandı.

Son altı aylık dönemde 17 farklı noktada çalışmalarını şekillendiren ekiplerimiz bu bağlamda 6 kilometrelik yolun ise sıfırdan kazınarak, zemin hazırlık çalışmaları ile sathi kaplama yapılmasını sağladık’’ dedi.

Editör: TE Bilisim