Tosya Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen ve küçük çocuklar ile vatandaşların büyük beğenisini kazanan  Ramazan Etkinlikleri muhteşem bir final gecesi ile sona erdi. Tosya Belediyesi Düğün salonunda yapılan Ramazan Etkinliklerinin son programı Mahmut Şevket Bayram’dan muhteşem Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Semazen Gösterisi ile sona erdi.

Kültürümüzü ve geleneklerimizi gelecek nesillere aktarmak adına çocuklarımıza yönelik eğlenceler, yarışmalar, hediyeler ve gecelerin olmazsa olmazı elma şekeri, pamuk şekeri, halka şekeri, kağıt helva Belediye Düğün Salonundaki katılımcılara ikram edildi.

Vatandaşların yoğun katılımın yaşandığı geceye Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola'da katıldı. Gece boyunca çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisina maruz kalan başkan ve yardımcısı çocuklara çeşitli hediyelere vererek onları sevindirdi.Başkan Kavaklıgil program sonında yaptğı kısa konuşmada '' Bu mübarek Ramazan ayı gecelerinde özellikle geçlerimize ve çocuklarımıza yönelik kültürümüz ve geleneklerimiz yaşatmak ve onlara aktarmak amacı ile yaptığımız kültürel etkinliğimizde bu geceki programımızla tamamladık. İnşallah daha nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''dedi.

Editör: TE Bilisim