İlk defa düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa MOLA, Birim Müdürleri ve Belediye Personeli katıldı.

Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, Ramazan Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Personele hayırlı bayramlar dileyen Başkan ŞAHİN, Bayramda dostlarınızla akrabalarınızla ve özellikle anne ve babalarınızla görüşmeyi ihmal etmeyin. Siz anne ve babanızı ihmal ederseniz çocuklarınız da sizi ihmal eder. dedi.



Tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan ŞAHİN, bugüne kadar gösterdikleri ve gösterecekleri özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür etti



Belediye-İş Sendikası Baş Temsilcisi Halim KOÇAK ise; Bizler için bugün çok anlamlı bir gündür ilk defa arkadaşlarımızla Belediye-İş Sendikasında bayramlaşma töreni yapıyoruz bunun için Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. dedi.


Belediye Personeli olmanın hem çok zor hemde çok keyifli olduğunu belirten Halim KOÇAK, karşılıklı görüş alışverişi içersinde sözleşmemizi gerçekleştirdik, ben bu vesile ile  sözleşme sürecinde emeğin karşılığını veren değerli Belediye Başkanımız Sayın Kazım ŞAHİN ve Başkan Yardımcımız Mustafa MOLA'ya bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum, Belediye-İş Sendikası Tosya Temsilciliği adına herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. dedi.


Haber&Fotoğraf-Hasan KIRIK                                      

Editör: TE Bilisim