HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis toplantısı Başkan Volkan Kavaklıgil’in Litvanya da Erasmus projesi incelemelerinde olması nedeni ile Belediye meclis salonunda Meclis Başkanvekili Hasan Atıcı başkanlığında yapıldı.

Meclisin açılış konuşmasını yapan başkanvekili Hasan Atıcı Ramazan ayının ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak başladı. Daha sonra gündeme dair maddelerin görüşülmesi ve oylamasına geçildi.

Gündem maddeleri içinde ihalesi süresi biten Belediye Kültür Merkezinde bulunan Sinema’nın 5 yıllığına yeniden ihaleye çıkarılması kararlaştırıldı.

Diğer gündem maddesinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi seçimine geçildi. Yapılan gizli oylamada Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinden Mustafa Mola, Sefa Abayın ve Ahmet Büyükacar ile AK Parti meclis üyeleri Orhan Ciğa ve Fatih Doğramacı seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyon üyeliği için yapılan gizli oylamada Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinden Nafiz Tekeli, İsmail Ölmez ve Ahmet Özelmacı ile AK Parti meclis üyeleri İsmail Yavuz ve Hülya Vanlı seçildi.

Encümen üyeliğine Mustafa Mola ve Ahmet Büyükacar seçildi.

Nisan ayı Meclis toplantısı yapılan seçimler sonrasında hiçbir meclis üyesinin teklif veya önerge vermeden kapandı. 

Editör: TE Bilisim