Yapılan söyleşiler esnasında göreve geldikleri ilk günden bu yana yaptıkları tespitleri, hayata geçirilen projeleri anlatan Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya Meslek Yüksek Okulu’nun hayata geçirilmesi sürecini Kanal A mikrofonları aracılığı ile tüm Türkiye’ye duyurdu. Personel motivasyonu, teknik kapasite, araç parkı güçlendirilmesi, teknolojik koşulların yenilenmesi ve mali disiplin konularına da değinen Başkan Şahin, personel özlük haklarının her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Hizmet ve ürün üreten bir belediyecilik hedeflediklerini belirten Başkan Kazım Şahin, 4 kişi ile bölgenin en güçlü ve modern parke şantiyesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Şehrin sosyal ve ekonomik hayatının gelişmesi için de projeler hazırladıklarını belirten Şahin, görsel sağlıklı ve yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini dile getirdi ve şehrin sadece park, bahçe ve araçtan ibaret olmayıp bir mülki amirin çarşıda gezerken herkesle selamlaştığı sosyal açıdan son derece pozitif bir şehir hedeflediklerini kaydetti.

Kamu yatırımlarının takibi konusuna da değinen Başkan Şahin sağlıkta şehri bir adım öne çıkartacak, eğitimde Tosya adını duyuracak, sanayide Tosya esnafının yüzünü güldürecek projelere de öncülük etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Motivasyon, sinerji ve görev aşkının tüm belediye personeli için son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Şahin, hafta sonu tatili demeden tüm personeli çoğu kez çalışır durumda gördüklerini ve bunun da tek amacının Tosya halkına hizmet olduğunu vurguladı. “Halk ile iç içe olmak, görüşmek, birlikte bir bardak çay içmek ve halkla bütünleşmek bizim için son derece önemli, biz Tosya olarak bir bütün ve aileyiz” diyen Başkan Şahin hayallerinde tam olarak kalkınmış ve her alanda gelişmiş bir Tosya olduklarını açıkladı.






Editör: TE Bilisim