Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya İtfaiyesi caddeleri yıkadı
Kastamonu'nun'un Tosya ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sokaklar boşalırken, itfaiye ekipleri de ana caddeleri tazyikli suyla yıkadı.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde dün saat 21.00’de başlayan ve pazartesi saat 05.00’te sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasının ardından tüm illerde olduğu gibi Tosya’da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Tosya ilçesinde hafta sonu 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması titizlikle uygulanırken, ilçede paket servisi yapan restoran ve benzeri lokantalar, bakkal ve marketler dışında sokaklar boş kaldı. Sokakların boş kaldığını fırsata çeviren Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri ana caddeleri tazyikli su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, "İlçemiz halkı sokak kısıtlamasına titizlikle uyuyor. Belediye olarak zaten her gün periyodik şekilde pandemiye karşı dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hafta sonu sokak kısıtlaması olması, yolların da boş olması açısından ana caddelerimizi itfaiye ekiplerimiz hem tazyikli şekilde yıkıyor hem de dezenfekte ediyor" dedi.


 

Editör: TE Bilisim