HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) Depremin ilk anından itibaren teyakkuza geçen ve bölgeye verdiği desteğini artırarak sürdüren Tosya Belediyesi, Hatay ili Kırıkhan ilçesinde 30 çadırdan oluşan çadır konut kuruyor.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden olan depremin ardından bölgeye çok sayıda araç, iş makinesi, ayni yardım ve insan gücü gönderen Tosya Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay'’ın Kırıkhan ilçesinde her biri 25 metrekare olan toplam 30 çadırdan oluşan Çadır konutlarını belediye personeli arkadaşlarımız tarafından kuruluyor. Hatay milletvekilimizi Lütfi Kaşıkcı’nın Kırıkhan ilçesinde çadır ihtiyacı olduğu yönünde çağrısı üzerine hemen belediyemizin imkanlarını seferber ederek en kısa zamanda bölgeye gittik ve çadırlarımızı kurduk. İnşallah devletimizi ve milletimiz elbirliği ile bu zor günleri atlatacağı ve yaralarımızı birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim