HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Volkan Kavaklığil’in başkanlığında 2023 yılı şubat ayı meclis toplantısını yaptı.

Tosya Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil başkanlık ettiği toplantıya; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katıldı.

TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

2023 Şubat ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ‘’ Çok kıymetli Tosya Belediyesi Meclis üyelerimiz 2023 Şubat ayı meclis toplantısına hoş geldiniz. Bugün ki toplantımızda gündem maddelerini görüşüp oylarınıza sunacağız. Şubat ayı meclis toplantımız memleketimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.   

Birim müdürlerinin gündem maddeleri hakkında meclis üyelerinin bilgilendirilmesi ile devam eden toplantıda ardından imar plan değişiklikleri ve gelen önergeler görüşüldü.

Meclis toplantısı sonrasında Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil meclis üyelerine ilçede Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere belediye tarafından iki adet otobüs alındığı bilgisini verdi. Başkan tam sözünü tamamladığı anda MHP’li meclis üyesi Nafiz Tekeli söz alarak ‘’ Başkanın ilçemize hayırlı olsun. İnşallah alınan otobüsler ilçemize kazasız belasız hizmet etmeyi nasip eder. Tekerlerine taş sıkışmasın’’ dedi.

Volkan başkan MHP li meclis üyesinin bu iyi niyet temennileri sonrasında ‘’ Sayın meclis üyemiz iyi güzel dersinde bizim bu aldığımız otobüslerin kışlık lastikleri yok.Eğer sende uygun görürsen bu otobüslere sizin de bir katkınız olmasını isteriz. O zaman Nafiz Tekeli olarak 8 adet kış lastiği almanızı istiyoruz’’ dedi. Başkanın bu isteğiniz duyan AK Partili meclis üyeleri hiç tereddüt etmeden başkanın bu teklifine destek vererek sanki o anı beklercesine ‘’ Evet başkanım bizce de uygundur Nafiz Tekeli üyemizin lastik alması ‘’ dediler.

MHP’li meclis üyesi Nafiz Tekeli ( Koreli ) bir anda gelişen bu konuşmalara gayet sakin bir şekilde sessizce dinleyerek konuşmaların bitiminde söz aldı  ‘’ Başkanım sizler ve meclisimiz bu şekilde uygun gördü ise bizlerinde çorbada bir tuzu olsun hesabı ilçemize hizmet edecek bu araçların lastiklerini almayı taahhüt ediyorum’’ dedi.

Tosya Belediye mart ayı Meclis toplantısı bir sonraki meclis toplantısında bir araya gelmek üzere sonlandı.

Editör: TE Bilisim