HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Volkan Kavaklığil’in başkanlığında 2023 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Tosya Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil başkanlık ettiği toplantıya; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katıldı.

Tosya Kaymakamı Ünsal Özel Öğrencileri Ziyaret Etti Tosya Kaymakamı Ünsal Özel Öğrencileri Ziyaret Etti

2023 yılının ilk meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ‘’ Çok kıymetli Tosya Belediyesi Meclis üyelerimiz 2023 yılının ilk meclis toplantısına hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi 2023 yılı ülkemiz ve ilçemiz için çok önemli bir yıl. Cumhuriyetimizin 100.yılında hep birlikte önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakının iki ortağı partinin meclis üyeleri olarak 2023 yılında önce ülkemiz sonrada ilçemiz için birlikte çalışıp vatandaşımıza bir fazla hizmet götürmede önemli projelere imza atacağız. İlçemizde siyasette ve hizmette güç birliği yaparak şahsi hırslarla değil hizmet aşkı ile Tosya’ya bir fazla proje kazandırma yarışı içinde olmalıyız. Cumhur İttifakı ortağı meclis üyeleri olarak bu anlayış ve bilinçle çalışmak için 2023 yılı şimdiden başarılı olmasını temenni ediyorum’’dedi.   

Organize Sanayi Belediye müteşebbis üye seçimleri ile başlayan toplantıda sözleşmeli personel ücret tespiti yapılarak oy birliği ile kabul edildi.

Birim müdürlerinin gündem maddeleri hakkında meclis üyelerinin bilgilendirilmesi ile devam eden toplantıda ardından imar plan değişiklikleri görüşüldü

Tosya Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını 2 Şubat 2023 Perşembe günü yapılacak.

Editör: TE Bilisim