HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya ilçesinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantıları kapsamında Tosya ilçesinde düzenlenen toplantıya MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyesi Çağrı Acı, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Tosya Belediye Başkanı Sayın Volkan Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Mazlamacçı diğer ilçe Belediye Başkanları,sivil toplum kuruluşları, Köy ve Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programında kapsamında Tosyalı vatandaşlar bir araya gelindi. Soğuk havaya rağmen çok sayıda vatandaş toplantıya katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşını okunmasında sonra Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak ‘’ MHP olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘’Adayımız Belli Kararımız Net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023 de tekrar Cumhurbaşkanı seçmektir. Tosya olarak 2023 yılında yapılacak seçimde seçim sandıklarında patlama yaparak Türkiye genelinde en yüksek oyu çıkarmak olacak.Tosya Belediye Başkanı olarak sizlere bunun sözünü şimdiden veriyorum. Cumhur ittifakı ilçemizde gece gündüz demeden bu yönde çalışacak. Bu çalışma eğer ki benim Belediye Başkanlığıma mal olsa da biz bu davadan vaz geçmeyeceğiz. Ama özellikle şunu da belirtmek isterin önümüzde 2023 seçimlere var iken kimsede şimdiden 2024 Belediye Başkanlığı seçimleri hesabı yapmasın ‘’dedi.

Konuşmalar sonrasında tüm katılımcılarında bulunduğu topla fotoğraf çekimi ile sona erdi.   

Editör: TE Bilisim