Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e makamında nezaket ziyaretinde bulunan Bakan Yardımcısı Kaymakcı bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, destek ve katkıları için Bakan Yardımcısı Kaymakcı’ya teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Tosyaspor Kulübü tarafından Bakan Yardımcısı Kaymakçı’ya 37 numaralı forma ve atkı hediye edildi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil nostalji olması açısından Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’ya tarihi bir radyo hediye etti. Başkan Kavaklıgil Bakan Yardımcısı Kaymakcı'ya radyo hakkında kısa bir bilgi vererek nasıl çalıştığını göstermek için radyonun sesini açtı.Tam o esnada radyoda ezan okunmaya başladı. Başkan Kavaklıgil okunan ezanı duyduğu anda ''Radya eski olduğu kadar dualıyımış da bir açtık ezan okunda ardında da dua okundu ''dedi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı açıklamasında; “Bugün doğduğum büyüdüğüm pilavını yediğim helvasını tattığım memleketim Tosyaya geldim. Tosyalı olmaktan gurur duyuyorum. Gerçekten bu güzel ilçemizin çok daha ileri bir noktaya gitmesi için Ankara’da bizde her türlü elimizden gelen desteği yapıcağız.

Sayın Belediye Başkanımız çok önemli çalışmalar yapıyor. Bizde Tosyamıza hizmet eden herkese her türlü desteği elimizden geldiği ölçüde sağlamaya devam edeceğiz. Umarız eğitimden sağlığa altyapıdan çevreye eğitimden spora her alanda Tosyayı desteklemeye devam edeceğiz.

Hemşerilerimize layık oldukları hizmeti hepbirlikte Belediye Başkanımızla Kaymakamımızla diğer yerel yöneticilerimizle hepbirlikte sunmaya devam edeceğiz. Bize gösterdiğiniz bu sıcak temastan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor tüm hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim