TOSYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI FAZIL ATEŞ’İN BASIN AÇIKLAMASIDIR.

Bilindiği gibi 19 Mart 2013 tarihinden beri Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim. Bu süreç içerisinde gerek teşkilatımızla gerek belediye meclisimizle gerekse belediye personeli ile iş birliği ve koordinasyon içinde birçok hizmetlerin gerçekleşmesinde katkıda bulundum. Bir taraftan belediye hizmetlerini yerine getirmeye çalışırken diğer taraftan eğitim, huzurevi ve ibadethanelerle ilgili gönüllü çalışmalarda bulundum zaman zaman kendi işlerimi, ailemi, özel hayatımı hiçe sayarak kamu görevinin verdiği sorumlulukları yerine getirmeye çalıştım. Ne benim, ne de ailemin yasa dışı hiçbir örgüt, cemiyet, cemaat v.s. ile hiçbir ilişkim olmamıştır, olamaz.

Ancak kamuoyunun da kısmen bildiği gibi son günlerde bir talihsizlik yaşıyoruz ve imtihandan geçiyoruz. 2014 yılında daha yeni lise öğrencisi iken kısa bir süre by-lock programı indirildiği ifade edilerek kızım gözaltına alındı. Her türlü yasal haklarımızı ve savunmamızı sonuna kadar yapıyoruz, devletimize ve adalete güvenimiz tamdır. En kısa zamanda gerçeğin ortaya çıkacağı ve adaletin yerine geleceğine inanıyoruz. Ama bu süreçte soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi, partimize ve davamıza herhangi bir zarar gelmemesi, belediyemize, belediye başkanımıza bu konuyla alakalı en ufak bir dedikodu dahi olsa laf söz edilmemesi için Tosya Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa ediyorum.

Belediye Meclis üyeliğim ve parti üyeliğim devam etmektedir. Kimseye kırgınlığım ve dargınlığım yoktur, bundan sonra da her şart ve durumda Tosya’mıza hizmete devam edeceğim. Partimin, davamın, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduğumu en kısa zamanda bu sıkıntılı sürecin geçeceğini, ülkemizin bu zor sürecinde hepimizin sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerektiğini düşündüğümü ifade ederek tüm hemşehrilerimden haklarını helal etmelerini diliyor, herkese saygılar sunuyorum. 

Editör: TE Bilisim