İftar Programına Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Cemiyet üyeleri ile Tosya basınından Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ve Muhabiri Ahmet Çataloğlu ve Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu katıldı.

İftar öncesi Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek basın mensupları ile yaptığı kısa bir değerlendirmede Kastamonu turizminin gelişmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasırga İper ; ‘Ilgaz, sahip olduğu doğa özellikleri ile her mevsim cazibesini koruyan bir turizm merkezi. Ferko’nun da Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort ile bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek turizm sektörüne değer kattığına inanıyoruz. Dört mevsim tatil anlayışımızla misafirlerimiz için her sezona ve konsepte uygun tatil alternatifleri sunuyoruz. Kış sezonunda yakaladığımız yüzde 98 doluluk oranı, ilk etkin sezonunu geçiren bir otel için gerçekten etkileyici. Kış sezonunda kar tatili için bizleri tercih eden misafirlerimizin memnuniyetini tüm sezonlara yaymak istiyoruz. Bahar ve yaz ayları için de aktivite ve eğlence imkanlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. ’ dedi.

Daha sonra Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek ile basın mensupları Kastamonu ve ilçelerinde Turizmin canlanmasıyla İlgili fikir alışverişinde bulundular. Tosya Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal basın mesnsuplarına Tosya da Turizmin canlanması ve Tosya pirincinin tanıtımı ile ilgili ilçe Kaymakamı Deniz Pişkin in başlatmış olduğu “Tarladan Sofraya Fotoğraf Yarışması” hakkında otel yöneticilerine ve basın mensuplarını bilgi verdi ve yarışmaya davet etti.

Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu
Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek ve gazetecilerle yaptığı sohbette özellikle Tosya'da yetişen ve ilaç sanayinde kullanılan bitkilerin çeşitliliği hakkında bilgilendirmede bulundu.Tosya Organize Sanayi'de özel sektöre ait bir firmanın ilaç sanayide kullanılan bu bitkileri stoklarında hammade olarak bulundurduğunu söyledi.

İftar programı sonunda Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort yöneticileri, Kastamonu gazeteciler cemiyeti ve Tosya Basın Mensuplarının birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim