HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı! U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı!

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesinde Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri deprem bölgesinde bulunan afetzedeler için yardım kermesi düzenledi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen yüzyılın en büyük felaketine maruz kalan kardeşlerimizin yaralarını sarmak, yanlarında olmak için “Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi” olarak imkanlarımızı seferber ederek bölgeye battaniye, giysi, gıda ve hijyen kolisi yardımları yaptık.

09.03.2023 Perşembe günü de okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü organizesinde; okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrenciler ve misafirlerimizin katılımıyla deprem bölgesine yardım amaçlı kermes düzenledik. Bu kermesten elde edilen 11.700 TL’yi AFAD hesabına yatırdık.

Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak benzer felaketlerin bir daha yaşanmamasını niyaz eder, vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Editör: TE Bilisim