
YORUM EKLE
YORUMLAR

Mert - 2 hafta Önce
Hemserilerimden bir cacik olmaz. Halen AK Partiye oy veriyorsalar. Esek semeri vurup hemserilerimi dolastirmak lazim. Hayirli olsun

Turkmen Sahin - 2 hafta Önce
Tosya evladına sahip çıkmış. Saadet Partisi nerdeyse %20 oy alacakmış.

Doğru Zaman - 2 hafta Önce
Soğan,patatese bakmayan,terörün ve tüm batılı şer odaklarının desteklediği ittifaka prim vermeyerek vatanına,şehitlerine ve geleceğine sahip çıkan aziz hemşehrilerimi ne kadar tebrik etsek az olacaktır.

Hasan uyar - 2 hafta Önce
CHP ve İyu Parti ilçe başkanları istifa etsin. Evde oturmakla bu sonuç olur. Dua etsinler yine halkın %15 i oy vermiş. Terlemeden başarı olmaz. Gidin Dere mahallede Çatalkaya daki ekonomik olarak zorluk yaşayanları ziyaret edin.

yorumcu @Hasan uyar
- 2 hafta Önce
Çatalkayda ekonomik sıkıntı çeken kimse görmedim.Varsa bildirin buradan gidip ilgilenelim. Varsada 2-3 ailedir.
ANKETTüm Anketler
1
İBRAHİM DEMİR BASIN AÇIKLAMASI
2
TOSYA D100 KARAYOLUNDA GERGİN DAKİKALAR
3
14 MAYIS CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLLİĞİ...
4
TOSYA SİYASETTE BİR REKOR DAHA KIRDI
5
TOSYA'DA ZORLU ÇELTİK EKİMİ MESAİSİ BAŞLADI
6
Gençlik haftasında Tosya’da Uçurtma Şenliği...
7
TOSYA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU7
8
Tosya Belediye Tarihinde Bir İlk Gerçekleşiyor
9
TOSYA D100'DE AKILLARA ZARAR TRAFİK KAZASI
10
Tosya-Kastamonu Yolu Bamyacı Virajı Trafik Kazası
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:13

GÜNEŞ
05:09

ÖĞLE
12:47

İKİNDİ
16:46

AKŞAM
20:16

YATSI
22:02
SIRADAKİ HABER
Hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. Yine Kastamonu Geneli bir rekora imza atarak geleneği bozmadılar. Kendi evlatlarını vekilliğe reva görmeyen, yirmi senedir bir yolu yapmayan, yatırımlarda hep arka sıraya alınan, doktor atamayan, genelde rezil bir ekonomiye sahip olunan, normalde kan; depremde çadır satılan, skandalların ardı arkası olmayan bir partiyi ve ortağını ihya ettiler. Bravo böyle devam.