Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kuvvetli sağanak sonrasında ilçenin çeşitli noktalarında meydana gelen yol çökmeleri ardından ilçenin Dilküşah mahallesinde Yeni Toki konutlarında yaşanan olumsuz görüntüleri haber sitemiz gündeme getirmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Meteorolojinin uyarıda bulunduğu Tosya ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkilemiş ilçenin bir çok noktasında vatandaşlar sel olayından dolayı mağduriyet yaşamıştı..

Sel felaketinin yaşandığı ilçede Tosya Belediyesi ekipleri sabahlara kadar çalışarak kapanan yolları açtı. Tosya 3.Toki konuntlarında yer altından geçen elektrik kabloları sel sonrasında yolun çökmesi ile birlikte ortaya çıkarak tehlikeli bir durum meydana getirdi. Vatandaşlar ve Toki yönetimi sel sonrası elektrik kablolarının ortaya çıkmasından tedirgin olduklarını söyleyerek yetkililerden yardım istemişti.

Tosya'da Türk Dünyası Haftası Nevruz Coşkusuyla Kutlandı Tosya'da Türk Dünyası Haftası Nevruz Coşkusuyla Kutlandı

 www.tosyahaberleri.com haber sitemiziin gündeme getirdiği Toki konutlarındaki olumsuzluklara anında duyarlılık göstererek sabahın ilk saatlerinde iş makineleri ve ekiplerle olay yerindeki yaşanan tehlikeli durumu ortadan kaldırdı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Toki konutlarında yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek sel felaketinden kaynaklanan sıkıntıların ortadan kaldırıldığını ve belediye olarak vatandaşların her zaman yanlarında ve hizmetlerinde olduğunu dile getirdi.

Toki sakinleri kısa zamanda yapılan çalışmadan dolayı belediye başkanı Volkan Kavaklıgil'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim