Haber: Sedat Ağacıkoğlu

KY Tekstil işletme sahibi Ömer Kaya Basın mensuplarına yaptığı açıklamada önemli konulara değinerek son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan haksız eleştiri ve asılsız iddialara cevap verdi.
Ne yazıkki hiçbir bilgiye sahip olmadan fabrikamızın yerini dahi bilmeyen kısımlar  insanlar tarafından ciddi anlamda  sanki kötü bir şirket sanki virüs yayan virüs ürettiğimiz gibi algılanan bir yer olduk buda bizi ciddi anlamda rahatsız etti. Jandarma’nın yapmış olduğı denetim sonucunda olumlu raporumuzda burada hertürlü şertları yerine getirdiğimize dair işci beyanatları ve görsel kamera kayıtları yani hakkımızdaki ithamlar sosyal mesafe kurallarına uymamışız yemekhane toplu vaziyette yemek yemişiz Ramazan ayında zaten bu mümkün değil böyle lanse edilmiş bu yorumlara istinaden inceleme geçirdik hiç bir mahsuru yok her şekilde incelenebiliriz her şekilde yaptığımız aldığımız kararların arkasındayız bu şekildede devam edeceğiz.
KY Tekstil büyük bir aile inşallah diyoruz Ülkemiz  memleketimiz ve tüm dünyada bu virüs vakasının biran evvel son bularak herkesin normal hayatına dönmesi en büyük temennimiz inşallah bunu en yakın zamanda atlatırız “diyerek sözlerini bitirdi.

Editör: TE Bilisim