Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım geçtiğimiz günlerde Tosya’da yapmış olduğu ilçe değerlendirme toplantısında Tosya Şoförler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Baş Tosya-Kastamonu arası yol sorununu gündeme getirdi.
Vali Mesut Yıldırım'ın ilçesinin sorunları ile ilgili Sivil Toplum kuruluşları ve oda başkanlarından söz almak isteyen olup olmadığını sordu. Tosya Şoförler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Baş Tosya-Kastamonu arasında toplam 65 km den oluşan yol sorununu gündeme getirdi.

Oda başkanı Ahmet Baş ''Sayın Valim öncelikle ilçemize hoş geldiniz.Böyle bir değerlendirme toplantısını ilçemizde başlattığını için şahsım ve Tosya adına Teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Tosya ilçesi Kastamonu'nun hem nüfus hemde Ekonomi olarak en büyük ilçesi.Yalnız yaklaşık 15 yıldır hiç bir çalışma yapılmayan Tosya-Kastamonu arası yolumuz biz Tosyalılar için çok önemli.İlçemiz ekonomisinin daha sağlıklı ve güvenli olması açısından bu yolun duble yol olmasada gerekli genişletme ve iyileştirme çalışmalarının yapılmasını istiyoruz''dedi.

Vali Yıldırım bu konu üzerinde Karayolları ve İl Özel idareden çözüm bulunması yönünde talimat verdi.

Editör: TE Bilisim