Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Şehit Er Murat Çökmez İlkokulu bir grup öğrencisi beraberlerinde Okul Müdürü Serdar Aktürk ve Sınıf öğretmeni Recep Bircan ile Tosya İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette oldukça heyecanlı görünen minik öğrenciler İtfaiye çalışanlarına Çiçek ve kendi hazırladıkları kartpostalları hediye ettiler.

Tosya Belediyesi İtfaiye müdürlüğü personeli minik öğrencilerin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Öğrencilere Tosya İtfaiye müdürlüğü ekiplerince olası yangın ve afet durumlarında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı. İlk olarak İtfaiye Teşkilatı’nın hizmet binasını tanıyan öğrenciler, ardından deprem sırasında nasıl davranalım, yangında neleri nasıl yapalım, maske kullanımı gibi konularda uygulamalı bilgiler verildi.

Minik öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden İtfaiye Çavuşu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Okul Müdürü Serdar Aktürk ziyaret sonrası ‘’ Can ve mal güvenliğimizi için günün her anında göreve hazır olan, afette ve her türlü acil durumda canlarını hiçe sayarak görev yapan itfaiye personelinin İTFAİYE HAFTASINI kutluyoruz’ ’dedi.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafları çektirildi.

Editör: TE Bilisim