Tosya iş adamları derneği (TOSİAD) başkanı Hüseyin Cömert’in daveti üzerine gerçekleşen yemek Tosya’ya 20 km. uzaklıktaki Mete Dinlenme tesislerinde verildi. Yemeğe Kastamonu üniversitesi rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın , Rektör Yardımcısı Prof Dr. Temel Sarıyıldız, Tosya meslek yüksek okulu müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız , Tosya meslek yüksek okulu müdür yardımcıları öğr. Görevlisi Niyazi Gümüş ve öğr. Görevlisi Sezgin Bıçak, yüksek okulda görev yapan diğer öğretim görevlileri katıldı. TOSİAD başkan yardımcısı Ahmet Tüysüz yemek ikramında bulunduktan sonra dernek başkanı Hüseyin Cömert sözü aldı. Kısa bir sine vizyon  sunumunda sonra yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgiler veren Cömert, son girişimleri olan Nijerya gezisini fotoğraflar eşliğinde anlattı.


Samimi bir hava içerisinde gecen sunumda sonra Tosya’ da görev yapan öğretim görevlileri ve iş adamları arasında koyu bir sohbet başladı. Hem üniversite hem de iş adamları karşılıklı taleplerde bulundular. Üniversitenin kontenjanının artması ile öğrencilerin konaklama problemi yaşayacaklarını, ev sahiplerinin daha anlayışlı olmalarını istediler. Mobilya bölümü daha kaliteli öğrenci yetiştirmek amacıyla kurdukları atölyenin geliştirilmesi için siteler esnafından destek istedi.



Resmi atmosferden kurtulup samimi bir ortam içinde kaynaşmasağlamak için tertip edilen diyalog yemeğinin amacına ulaştığını belirten dernek başkanı Cömert , katılımlarından dolayı üniversite personeline teşekkür etti. Bunun devamının olması talebinde bulunduktan sonra misafirler uğurlanarak geceye son verildi.


Editör: TE Bilisim