Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde vatandaşlar ve Kardelen Oto Kurtarma firması, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü uygulama noktasında nöbet tutan Trafik Ekipleri ile pasta keserek kutladı.
Tosya D-100 karayolunda Polis uygulama noktasına gelen bir grup vatandaş ve yerel gazeteciler, üzerinde " 175.Polis Haftası Kutlu Olsun" yazan pastayı polislere ikram etti.
Tosya Bölge Trafik Amirliğinde görevli polisler tarafından kesilen yaş pasta daha sonra uygulama noktasına gelen sürücülere ikram edildi.
Pasta ikramı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler gazetecilere yaptıkları açıklamalarda; Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla görevi başındaki tüm polislere teşekkür ediyoruz’’ dediler.
Polislerin vatandaşın güvenliği için gece gündüz demeden görev başında olduğunu ifade eden sürücüler, "Onlar gece gündüz demeden bizlerin güvenliği ve huzuru için canlarını ortaya koyuyor. Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun. Her daim onların yanındayız." diye konuştular. Pasta kesiminin ardından Bölge Trafik ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin çeşitli noktalarında görev yapan diğer ekip arkadaşlarının yanlarına giderek onlara da pasta ikramında bulundular.

Editör: TE Bilisim