Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesini ziyaret eden Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu İlçe Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve İlçe Orman İşletme Müdürü Erol Çınkır ile birlikte ilçenin kritik yerleri hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil '' Tosya Belediyesi olarak ilçenin kaderini değiştirecek onlarca proje ve yatırımı hayata geçirirken bir yandan da kentimizin ileriye dönük ufkunu açacak konuları yetkililerimizle birlikte yerinde inceliyoruz. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Sayın Fahri Sönmezoğlu ve Tosya Orman İşletme Müdürü Sayın Erol Çınkır ile birlikte şehrimizde bulunan dere yataklarını ve bu yataklar üzerinde olası sel durumlarında suyun hızını en aza indirebilecek yapıları kuş bakışı inceleme fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra kentimizin adeta seyir terası özelliğine sahip Hıdırlık Tepesi’nden hemşehrilerimizin daha modern anlamda yararlanması için yapılabilecek yatırımları yerinde değerlendirerek önümüzdeki süreçte bu bölgenin kentimize kazandırılması ve cazibe merkezi haline gelmesi noktasında oldukça verimli görüşmelerde bulunduk. Eşsiz şehrimizi bir adım daha ileriye taşıyacak hizmetlere inşallah hemşehrilerimiz ve yetkililerimizle birlikte imza atacağız. Sayın misafirlerimize bizlere vakit ayırdıkları için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum''dedi.

Orman Bölge Müdürünün ziyaret sırasında özellikle Üçolukları Orman deposunun taşınması konusunun gündeme geldiği ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in bu konuda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim