Nalbantoğlu Şirketler Kurulu Başkanı Hüseyin Nalbantoğlu Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kastamonu Valiliğinde gerçekleşen Ziyarete Nalbantoğlu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nalbantoğlu ve şirket yetkilisi Tosya İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu katıldı.Hüseyin Nalbantoğlu makam ziayretinde Sayın Vali Mesut Yıldırım'a hayırlı olsun dileklerini ileterek Nalbantoğlu şirketi hakkında vali Mesut Yıldırım'ı bilgi sundu.
Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım ziyaret dolaysıyla Nalbantoğlu Şirketine Teşekkür ederek '' Sizlerden aldığımı bilgiler doğrultusunda Tosya ilçemiz sanayi olarak oldukça gelişmiş bir ilçemiz.Sizlerde bu ilçenin en önde gelen yatırımcı işadamlarısınız.Tosya'ya gelemedim fakat en kısa zamanda Tosya ilçemizi ziayaret edeçeğim.Birazda Tosya'ya kısa bir zaman değil bir günümü ayırmak istiyorum''dedi.
Yapılan ziyeret sonrasında Nalbantoğlu Şirket yönetim kurulu başkanı Hüseyin Nalbantoğlu sayın valmize tekrardan teşekkür ederek hayırlı olsun dileğini iletti ve Tosya'ya davet etti.


Editör: TE Bilisim