Izgaradan köfteye, mantardan kebaba kadar Anadolu Mutfağının hakim olduğu farklı yöresel lezzetlerle hizmet veren Nalbantoğlu Park Restoranın geçtiğimiz akşamki konukları ilçede görev yapan Ulusal ve Yerel basın mensupları oldu.
Nalbantoğlu Park Tesislerinin davetine İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu,DHA muhabiri Emre Çiloğlu, TRT muhabiri Serhat Ağacıkoğlu,Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal,Muhabirler Özlem Külek,Ahmet Çataloğlu,Yunus Kara ,Alaattin Keşoğlu ile Haber 37 Gazetesi Sahibi Hüsnü Acar, Muhabirler Bahattin ve Ahmet
Basın mensuplarını kapıda karşılayan Nalbantoğlu Park Restoran Genel Müdürü Özgür Akbacak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Birlikte yenilen yemeğin ardından Nalbantoğlu Park Restoran Genel Müdürü Özgür Akbacak, Restoran ve yemekler hakkında bilgi verdi.  Restoranın yenilendiğini ve yeni lezzetlerin mutfağa dahil edildiğinin altını çizen Özgür Akbacak; “Restoranımıza gelen misafirlerimiz farklı yöresel lezzetleri bulabiliyor. Anadolu Mutfağının hakim olduğu restoranımıza hemen her yöreye ait lezzeti bulmak mümkün. Örneğin Boğma Kebap isteyen, Acılı Adana, Urfa İsteyen misafirlerimiz aradıkları lezzeti bulabilirken, ızgara isteyen, balık isteyen müşterilerimizde, mantar isteyen müşterilerimiz de aradıkları lezzetleri bulabiliyorlar.

Burada 26 TL’den başlayıp 38 TL’ye kadar fiyat aralığında paketlerimiz var. Tek kişilik hizmetimiz olduğu gibi, toplu yemek imkanımız da bulunmaktadır. 250 kişilik salonumuzda toplu yemek hizmeti de vermekteyiz. Ramazan ayına birkaç gün kaldı. Gerek yoldan geçmekte olan misafirlerimiz gerekse Tosya’dan gelecek olan misafirlerimiz iftarda ve sahurda aradıkları lezzetleri burada bulabilecekler. Aynı zamanda Ramazan ayında kurumlar için de rezervasyon yapmaktayız. Kurumlar için 250 kişilik toplu yemekler ile de hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımız Tosya’ya farklı lezzetler sunmak ve hizmette fark yaratmak istiyoruz. Ülkemizin değişik yörelerinden lezzetler sunmaya, farklı damak zevkine hitap etmeye devam ediyoruz” dedi.  








Editör: TE Bilisim