HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Teşkilatı ve MHP’li belediye meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik toplantısı yaptı.

Tosya ilçesinde güçlü bir teşkilata sahip olduklarını vurgulayan Başkan Kavaklıgil, “Parti teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız, meclis üyelerimiz ile Tosya’mıza gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Ekibim ve Teşkilatımızla beraber Tosya’yı daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

MHP Tosya İlçe Teşkilatı ve MHP’li belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil MHP ilçe Başkanı Suat Bazlamaçcı’nın düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldi. Kadın Kolları Başkanı Hilal Büyükdeğerli, İlçe Teşkilatı yöneticileri, meclis üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Mola’nın katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı değerli başkanımız, yöneticileri ve meclis üyelerimiz ile bir ve beraber olarak şehrimize hizmet ediyoruz” dedi.

Toplantı sonrası MHP Tosya ilçe teşkilatı Cumhuriyet meydanında toplu fotoğraf çektirdi. Fotoğraf karesinde dikkat çeken detay son günlerde gündeme gelen MHP ilçe yönetim üyesinin Belediye başkanı ve İlçe başkanın yanında yer alarak birlik ve beraberlik mesajı vermesi oldu.

Editör: TE Bilisim