HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldığı Seçim Bürosu açılışında projelerini ve seçim vaatlerini açıkladı.

MHP Tosya Belediye Başkanı adayı Volkan Kavaklıgil’in projeleri içinde en çok dikkat çekeni özellikle bayan seçmenleri ilgilendiren seçim vaadi ‘’ Tosya’da yaşayan tüm bayanları Belediye Başkanı seçildiği takdirde ayrım yapmadan Kültür Turizmi kapsamında ‘’Çanakkale Şehitliği’ne’’ götürme sözü verdi.

MHP Tosya Belediye Başkanı Adayı Volkan Kavaklıgil geçtiğimiz günlerde Parti Aday tanıtımında ve bugün Parti Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmalarda ‘’ Özellikle Bayan seçmenlere seslenmek istiyorum sizlere bu kürsüden şunun sözünü veriyorum eğer 31 Mart Seçimlerinde Tosya Belediye Başkanı olarak seçilirsem söz veriyorum ilçemizdeki tüm bayanları masraflara belediyemizce karşılanmak şartı ile Çanakkale Şehitliğine götüreceğiz. Çünkü analarımız. Bacılarımız ve ablalarımız Çanakkale’ye gidecekler ve oranın manevi atmosferini ve ruhunu yaşayacaklar ki gençliğimizi gelecek nesillere daha manevi milli şuur ve bilinçle yetişmesine katkı sağlayacaktır’’ dedi.   

Editör: TE Bilisim