HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ekşi seçimlerde tekrar aday olduğunu söyledi. Seçimlerin Ekim ve Kasım ayı içerisinde yapılacağını belirten Başkan Ekşi,” Ben tarafsızlığım ve 2 dönem yaptığım hizmetlerle tekrar adayım” dedi.

www.tosyahaberleri.com haber sitesine yaptığı özel açıklamada seçimler öncesi Başkan Metin Ekşi, genel bir değerlendirme yaptı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde Türkiye’de örnek gösterilen modern bir Hizmet Binasına kavuşturduklarını kaydeden Başkan Ekşi,” Biz bunları yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber, Tosyalı sanayicileri ve esnafımızın destekleriyle yaptık” dedi.

Tarım Orman Bakanı Yumaklı, Tosya'da İki Önemli Etkinlikte Tarım Orman Bakanı Yumaklı, Tosya'da İki Önemli Etkinlikte

Metin Ekşi Tosya Ticaret Odasının çalışmalarıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı;

Odamızda, 7 Meslek Grubu bulunmaktadır. Bu grupları, 17 Meclis, 5 Yönetim Kurulu, 6 Disiplin kurulu ve Meslek Komite üyeleri temsil etmektedir.

2022 Eylül ayı itibari ile toplam üye sayımız 660 dır. Bunların, 455 üyemiz Önümüzdeki ay yapılacak seçimde oy kullanacak.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odasına 2 dönem Başkanlık yaptım şimdi yeniden ve ilk gün heyecanı ile Önümüzdeki ay yapılacak Oda Başkanlığına tekrar aday olduğumu sizlerin aracılığı ile açıklıyorum.

Bu dönem yapılacak Oda Başkanlığı seçimi benim için farklı bir ödem arz ediyor. Bildiğiniz gibi önceki dönem seçimlerinde siyasi kimliğim ile seçimlere katıldım ve üyelerimizin teveccühü ve oyları ile Başkanlığa seçildim. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan siyasi gelişmeler sonrası AK Parti Tosya İlçe Başkanlığından ayrıldıktan sonra AK Parti üyeliğinden de istifa ederek hiçbir siyasi kimliğim olmadan seçimlere hazırlanıyorum. Şu an aldığım duyumlara göre siyasi parti ilçe teşkilatları ayrı ayrı aday üzerinden seçimlere katılacak. Benim hiçbir siyasi kimliğim olmadığı gibi hiçbir siyasi partiden de destek aramıyorum. Haber siteniz aracılığı ile karşıma çıkacak aday veya adaylara meydan okuyorum. Odamız üyelerinin takdiri ile yapılacak seçimde tekrar başkan olmak için tüm gücümle çalışacağım. 29 Ekim tarihinde yapılacak seçimler öncesinde Meslek Grubu üyeliği için liste oluşturma çalışmalarına başladım. Tabi liste çalışmalarında önümüze farklı engeller çıkıyor, kimseyi suçlamak istemiyorum fakat her şey adil ve mertçe olsun. Hiçbir aday farklı işlere girmesin. Karşımdaki rakiplerimden tek isteğim eşit şartlarda yarışmak. Şimdi den Tosya Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinin ilçemize, üyelerimize ve başkan adaylarına hayırlı olması dileklerimi iletiyorum’’ dedi.  

Editör: TE Bilisim