SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya İlçesinde, Anadolu Gençlik Derneği, Mekke'nin fethinin 1392. Yıl dönümü nedeniyle bir program düzenledi. Tosya Müftülük Konferans salonunda düzenlenen Programa Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Siyasi Parti İl ve İlçe başkanları ile Dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tosya Şubesinin düzenlediği etkinlik Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Gecede konuşan Anadolu Gençlik Derneği Tosya İlçe Başkanı Ahmet Avcı, Derneğin Türkiye genelinde ve Tosya ilçesinde yaptığı hizmetler hakkında kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra konuşmacı olarak katılan Kastamonu Üniversitesi İlahiyatçı Eğitimci Şemsettin Kırış, fetih ruhunu anlamanın ve hicretin önemine değindi. Öztürk, "Mekke'nin fethinin Müslümanlar için çok büyük bir nimet olduğunu söyleyerek, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatını anlattı.

Konuşmaların sonrasında Mekke’nin Fethini anlatan sinevizyon gösterisi ve şiirlerin okunmasından sonra, program ödül ve plaket töreni ile sona erdi.

Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı

Editör: TE Bilisim