Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Marangozlar ve Bıçkıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan Olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Salim Karabıyıkoğlu  tekrar başkan seçildi.

Yapılan seçimde Salim Katabıyıkoğlu 152 oy aldı rakibi Ahmet Bademcioğlu 59 oy aldı.
Yapılan Genel Kurula Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan, KESOB Başkanı Dursun Ergin, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda başkanları, muhtarlar ve esnaflar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda Divan heyeti Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan başkanlığında oluştu. Yönetim, Denetim kurulları ile mali bilançonun okunarak imzalanması ile başlayan günden maddelerinin her biri oylama sunuldu.
Başkan adaylarından Ahmet Bademcioğlu, görev verilmesi halinde yeni yönetim kurulu ile odaya çok daha faydalı olacaklarını söyleyerek, genel kurula başarı dileklerinde bulundu. Mevcut Başkan Salim Karabıyıkoğlu; “ Ben ve yönetimize tekrar görev verirseniz daha nice çalışmalarımıza şahit olacaksınız. Sizlerin bize vermiş olduğu güç ve enerji ile başaracağımız çok işlerimiz var. Hak edenin kazanacağı bir seçim olmasını dilerim” dedi.
YÖNETİM KURULU ASİL: Salim Karabıyıkoğlu, Hüseyin Uslu, Orhan Sivrioğlu, Alim Yılmaz, İsmail Hasan Sirkeci, Cemil Sarıoğlu ve Kadir Söylemiş.

 

Editör: TE Bilisim