Günümüzün mevcut ekonomik koşullarında kredi kartı olmayan kimse yoktur. Pek çok zaruri ihtiyaç sonucu birden fazla kartı olup oldukça kabarık borçları olanlar kredi notu yüksek olduğu için bankalardan konut kredisi çekememekte. Başını sokacak bir ev sahibi olmak herkesin hakkıdır. Ekonomik olarak darda olan kişiler banka kredisi de çekemeyince bir ev sahibi olmak için başka yollar araştırmaktadırlar. Birevim ekonomik imkansızlıkları olduğu halde ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Birevim’de Nasıl Ev Sahibi Olunur?

Birevim kendi evine sahip olmak isteyen sayısız vatandaşı bütçesinin elverdiği ölçüde küçük taksitlerle ev sahibi yapıyor. Küçük taksitlere ev sahibi olun ve bizimle daha detaylı bilgiler için iletişime geçin. Uygulanan tasarruf programı ile aylık ne kadar ödeyebileceğiniz hesaplanır. Peşinat verme zorunluluğu ve faiz ödeme olmayan bu program ile taksitle ev alabilirsiniz.

Sadece İstediğiniz Evi Belirleyin

İstediğiniz her il ve ilçeden, beğendiğiniz herhangi bir semtten ev arayabilir, bulduğunuz evi sizlere uygun yöntemlerle satın alabilirsiniz. Küçük taksitlerle ev sahibi olun ve peşinat derdinden, faizden kurtulun. Taksitle ev almak kira ödemek gibi bütçenizi zorlamayan bir yöntemdir. Olağan hayatınıza devam ederken, bankalara borçlanmak zorunda kalmayacaksınız. Banka kredisi çekip masraflar ve yüksek faizle boğuşmayacaksınız. Taksitle ev almak bilhassa dar gelirli vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Ev Sahibi Olmak En Önemli İhtiyaçtır

Barınacak ve istediğiniz gibi döşeyip yaşayabileceğiniz kendinize ait bir ev sahibi olmak yaşamanın getirdiği en önemli ihtiyaçtır. Sürekli olarak maaşınızın bir kısmını ev kirasına ayırmak zorundasınız. Küçük taksitlere ev sahibi olun ve kira stresinden ebediyen kurtulun. Kira vermek zorunluluğu olmayan bireylerin her ay aldıkları maaşları bir kira kadar artacak ve kara geçeceklerdir. Küçük taksitle ev almak ülkemizin ekonomik koşullarında bir çok insan için kolay bir yöntemdir. Bu konuda Birevim olarak bir ihtiyaca hizmet edip birçok aileyi ev sahibi edebildiğimiz için ayrıca mutluyuz. Kendine ait bir evde dilediğince yaşamak her insanın hakkıdır. Peşinat sahibi olamamanız ev sahibi olmanıza engel değil.

Kaynak: https://www.birevim.com/taksitle-ev.html

Editör: TE Bilisim