Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından dün saat 10.00 Kaymakam A. Ferhat Özen başkanlığında Fatih Ortaokulu konferans salonunda toplandı.

Toplantıya Kaymakam A. Ferhat Özen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci,  Muhtarlar Dayanışıma Derneği Başkanı ve Akbük Köyü Muhtarı Hayrettin Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Örü, Şerafettin Çiçek, Cihan Çetin ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam A. Ferhat Özen toplantının Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi’ne 2 muhtar üye ve 2 il genel meclisi üyesi seçimi için yapıldığını söyledi.

Yapılan seçimde İl Genel Meclisi Üyeleri adaylarından Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Çiçek 43 oy alırken Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Örü 30 oy ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Cihan Çetin 28 oy aldı. En çok oyu alan iki aday Şerafettin Çiçek ve Hüseyin Örü birlik meclisine üye seçildi.

Seçimde aday olan muhtarlardan Yeni Sapaca Köyü Muhtarı Ali Türkmen 37 oy aldı. Çaykapı Köyü Muhtarı Sait Mergen 28 oy ve Sevinçören Köyü Muhtarı Recep Genç ise 25 oy aldı. En fazla oy alan Yeni Sapaca Köyü Muhtarı Ali Türkmen ve Çaykapı Köyü Muhtarı Sait Mergen birlik meclisine muhtar üye seçildi.

Seçimlerin ardından birlik meclisine seçilen üyeleri tebrik eden Kaymakam A. Ferhat Özen hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim