HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde faaliyet gösteren Tosya Kızılay Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yetim ve öksüz 83 çocuk ve ailesi ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kızılay Tosya Temsilci Başkanı Süreyya Yağmur özel misafirlerini kapıda karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

‘’Çocuklarımızı bayram gününde bir nebze olsun sevindire bildik ise ne mutlu’’

Türkiye Kızılay Tosya Şubesi temsilcisi Süreyya Yağmur yaptığı konuşmada ‘’ Bizler yeni yönetim olarak ilçemizde bir yıldır Türk Kızılay Tosya temsilcisi olarak hizmet vermekteyiz. Bu akşam Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. Kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Rabbimizin bizlere emanet etmiş olduğu çocuklarımızın Kızılay olarak bu mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Kızılay vatandaşlarımızın sadece zor günlerinde değil iyi günlerinde de yanlarında. Bu akşam hayırsever bağışçılarımızın desteği ile iftar yemeğinde 83 özel çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldik. Bu akşam çocuklarımızla eğleneceğiz ve çocuklarımızın hepsine hediyelerimiz olacak. Kızılay gönüllülerimizle birlikte bu akşam güzel bir gece olacak’ ’dedi.

Türk Kızılay’ı Tosya temsilciliği tarafından düzenlenen İftar programı sonunda geceye katılan tüm çocuklara hediyeler verilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim